Gårdsbutik

Här hittar du allt till din gårdsbutik. Glasoflaskor.se erbjuder ett vackert sortiment av dekorativa syltburkar för godis, fina likörflaskor och flaskor med motiv. Passande tillbehör kommer att förhöja presentationen av dina produkter på ett perfekt sätt och får dem att flyga från hyllorna. Vi kan t.ex. rekommendera den klara glasflaskan "Päron" på 200 ml, den munblåsta flaskan "Äpple" på 200 ml och patentflaskan "Solrosor" som alla är perfekta för likörer, juicer och snapsar. Dessutom erbjuder Glasoflaskor.se menytavlor och metalletiketter, bl.a. menytavlan "Får" och metalletiketterna "Ägglikör" och "Apelsin". Produkterna i denna kategori finns i en mängd varianter och storlekar.

Letar du efter flaskor och burkar till din gårdsbutik eller ditt lantbruksföretag?

GlasoFlaskor.se erbjuder ett stort sortiment av flaskor och burkar av glas och av plast. Både privat- och affärskunder kan i vår online shop beställa burkar och flaskor till fasta, låga priser och i det önskade antalet. På GlasoFlaskor.se beställer du precis det antal flaskor du önskar, enligt dina faktiska behov. Våra mängdberoende priser beror endast på den beställda mängden, rabatter är således kvantitetsberoende. Vi förpackar varorna ordentligt och skickar dem tillsammans med lämpliga förslutningar antingen som paket eller på pall direkt till din gård.

För dig som egentillverkare: "Du ska bara prova det!"

Har du en idé du vill förverkliga? Letar du efter något som skapar blickfång för dina produkter? Vill du sälja din egen ägglikör? Färsk vårhonung från bigården? Gammaldags senap? Flytande julgodis? Det finns inget i vägen för att du kan komma igång med direktförsäljning av dina produkter, även i små serier!

Ögat äter först, därefter mun och mage.

Förpackningen är en del av produkten, produktupplevelsen och reklam i sig själv. Kom därför ihåg att presentera och leverera dina produkter i en inbjudande förpackning. På så sätt kan en vanlig dagligvaruprodukt som t.ex. leverpastej eller marmelad bli en dyr delikatess, medan din hemgjorda likör blir en eftertraktad ta-med-present med massor av god smak. Den ena eller andra av våra flaskor och burkar kommer säkert att få upp dina kunders ögon för din produkt eftersom du i vårt sortiment hittar många annorlunda flaskformer, t.ex. julflaskor som är formade som julgranar och julstjärnor, påskflaskor som är formade som harar och ägg, dessutom lyckogrisar-flaskor och därtill även gammaldags mjölkflaskor med snygga tryckta motiv.

Teamet bakom GlasoFlaskor.se önskar dig lycka till med ditt projekt och vi är säkra på att du hittar passande burkar och flaskor i vårt omfattande sortiment.