Airless dispensers

Airless dispensers köper Ni billigt hos glasoflaskor.se. Våra airless dispensers passar utmärkt för kosmetika-produkter. Med hjälp av pumpsystemet hos airless dispensers blir Era krämer, geleer och pastor precist doserade.

 

Luftlösa dispensrar hos GlasoFlaskor.se

Luftlösa dispensrar köper du billigt här i vår webbutik GlasoFlaskor.se.

En luftlös dispenser kallas även en airless dispenser och är en kvalitetsförpackning med pump för dosering av flytande kosmetiska produkter. Luftlösa dispensrar lämpar sig för dosering av krämer, salvor, mixturer och organisk kosmetik. Beroende på varianten som väljs skyddar en luftlös dispens innehållet mot ljus, syre och bakterier. Med "luftlös" menas att dispensern fungerar utan användning av luft eller gas. Funktionssätt: Dosering sker genom undertryck som uppstår när dispenserns knapp trycks ner. Denna driftsprincip är mycket enkel, men leder ändå till en korrekt och säker tömning av innehållet och kännetecknas av en effektivitet på upp till 97 %. Alla dispenserns delar är tillverkade av plast, helt utan metall. Luftlösa dispensrarna är avsedda för engångsbruk.

Uppbyggnad och varianter av luftlösa dispensrar

Luftlösa dispensrar består av två delar; dispenserhuvudet som är försedd med en skyddskåpa och en behållare som kan ha olika volymer (d.v.s. olika höjder när vi pratar om dispensrar från samma serie). Dispensrar från serierna "Nobless" och "Silver Line" är försedda med en silverring runt dispenserhuvudet medan dispenserserien "Silver Cap" imponerar med sin silverfärgade skyddskåpa. De erbjudna dispenserserierna varierar i volym, färg, graden av transparens och dispenserhuvudets diameter. Tillgängliga färger är: svart, silver, vit, frostad och genomskinlig.

Produktserier inom luftlösa dispensrar:

Nano
Diameter: 23 mm.
Link: Airless dispensrar Nano
Volym: 5 ml, 10 ml, 15 ml.

Micro
Diameter: 30 mm.
Link: Airless dispensrar Micro
Volym: 15 ml, 30 ml, 50 ml.

Standardserie
Diameter: 36 mm.
Volym: 30 ml, 50 ml, 75 ml, 100 ml.

Link: Airless dispensrar black, svarta
Link: Airless dispensrar silver, silverfärgade

Påfyllningsanvisningar för luftlösa dispensrar:

För att garantera slutanvändaren den deklarerade nettovolymen rekommenderas följande minsta påfyllningsmängder:

15 ml variant: min ca 16,3 ml.
30 ml variant: min ca 31,3 ml.
50 ml variant: min ca 51,3 ml (med utgångspunkt i 1,0 g/ml).
75 ml variant: min ca 80,0 ml.

För att undvika läckage av innehållet får nedanstående högsta påfyllningsmängder inte överskridas:

15 ml variant: max ca 17,3 ml.
30 ml variant: max ca 33,9 ml.
50 ml variant: max ca 55,0 ml (med utgångspunkt i 1,0 g/ml).
75 ml variant: max ca 81,5 ml.


Vid påfyllning uppstår ett luftgap mellan innehållet och undersidan av pumphuvudet. I detta sammanhang är det nödvändigt att trycka på dispenserknappen några gånger.

Fördelar med luftlösa dispensrar

Dessa små, trendiga pumpförpackningar erbjuder många fördelar framför burkar och sprayflaskor. Luftlösa dispensrar möjliggör noggrann dosering, förhindrar att innehållet kommer i kontakt med luften och skyddar det mot bakterier. På detta sätt kan användningen av konserveringsmedel minskas och hållbarheten ökas. Beroende på färgen skyddar dessa förpackningar även mot solens skadliga UV-strålar. Våra luftlösa dispenserar är utrustade med en kåpa som förhindrar att dispenserknappen trycks ner av misstag. Den optimala tömningen av innehållet utgör ett ytterligare argument för dessa små behållare. Transport och förvaring av luftlösa dispensrar är lätt och trygg eftersom de kännetecknas av låg vikt och är okrossbara. Deras funktionssätt gör det möjligt att avstå från användning av drivgas och garanterar en säker och bekväm hantering för användaren.

Köp luftlösa dispensrar billigt i GlasoFlaskor.se's nätbutik

I vår webbutik finner du ett stort urval av luftlösa dispensrar i flera olika varianter. Med produkter i varje prisklass hittar du hos GlasoFlaskor lösningar som passar just dig och dina behov. Vårt sortiment av luftlösa dispensrar riktar sig till både företag, privata kunder och offentliga institutioner. Vi ger dig här möjlighet att köpa luftlösa dispensrar billigt – en professionell produkt även för hushålls- och hobbybruk. GlasoFlaskor.se har också en rad olika erbjudanden till apotek, kosmetikatillverkare och läkemedelsföretag.