Bygelglasburkar

Patentburkar är klassiska, har en vacker form och har återigen blivit mycket populära! En patentburk lämpar sig väl för konservering och förrådsförvaring. Här erbjuder vi bl.a. glasburkar från serien "Rocco", med bygellås, glaslock och gummiring.

Köp patentburkar för syltning, konservering och förvaring

Letar du efter patentburkar? På GlasoFlaskor.se köper du billigt patentburkar för syltning och konservering av livsmedel.

Här hittar du patentburkar i olika former och storlekar, från miniglasburkar med patentlock över små patentburkar på 125 ml och 200 ml, medelstora patentburkar på 250 ml, 400 ml och 500 ml till patentburkar på 1000 ml och uppåt, GlasoFlaskor.se erbjuder även patentburkar på 5000 ml.

Patentburkar har återigen blivit mycket populära. De lämpar sig inte bara för konservering av bär, svamp och örter men också för att förvara ett förråd av müsli, yoghurt, frön, frön, nötter frukter och bär och är dessutom en fin dekorationsidé.

En nyhet i vårt sortiment är de underbara och moderna italienska patentburkarna från serien "Le Carre", som särskiljer sig genom sin rektangulära form och sätter nya accenter i förhållande till runda patentburkarna.

Här köper du konserveringsburkar av hög kvalitet

I GlasoFlaskor.se's sortiment hittar du patentburkar i märkeskvalitet från välrenommerade europeiska tillverkare. Vänligen observera, att våra patentburkar levereras med gummiring och bygellås som därtill även är påmonterade.

Vi önskar dig lycka till med att sylta och med att förverkliga dina kreativa dekorationsidéer!

* Priserna är inkl. MOMS, exkl. frakt.
© 2021 Flaschenland GmbH